Sales Manager Vacancy at FairPromotion

Stageplaats voor evenementassistent

Het team van FairPromotion reist jaarlijks zo’n acht beurzen af op droomlocaties in jachthavens verdeeld over de wereld. Palm Beach, Dubai, Monaco, Fort Lauderdale etc. Hier ontzorgen wij onze klanten, binnen de luxe jachtbouw branche, met standbouw, catering en transportoplossingen.

FairPromotion is uniek in deze luxe branche om de persoonlijke touch, hoge mate van betrokkenheid en groot verantwoordelijkheidsgevoel. We zijn flexibel, probleemoplossend en lopen niet weg voor een uitdaging of problematisch verzoek.

We zoeken een stagiaire die volledig meedraait in onze werkzaamheden  en die wij het uitdagende vak van de eventbranche gaan leren.

Je gaat het volgende van ons leren
:
. contacten onderhouden met onze klanten en leveranciers
. standonwerpen laten maken en offertes opstellen
. facturatie, database beheer, bestellen van de standbouw, catering en transporten
. op locatie tijdens de opbouw, tijdens en na de beurs onze dienstverlening controleren en zorgen voor een perfecte uitvoering van de stands, transport, catering en event party’s, zodat al onze klanten tevreden zijn en dus alle tijd hebben om hun eigen klanten te ontvangen en een succesvolle beurs kunnen draaien.

Als stagiaire van FairPromotion
. ben je goed in de Nederlandse en Engelse taal
. ben je een aanpakker, nauwkeurig, sociaal en zelfstandig
. ben je sterk in organiseren, ben je flexibel en houd je hoofd koel ook bij drukte
. ben je bereid mee te reizen naar alle beurslocaties en een aantal maanden na afloop van je stage door te werken

Mogelijke opleidingen die je nu volgt zijn:
HBO of MBO event- of facility management, toerisme/recreatie, managementassistent/directiesecretaresse, medewerker evenementenorganisatie.
Begint het al te kriebelen en staat je koffer al klaar? Stuur ons dan een sollicitatie toe: een CV met pasfoto en een motivatie waarin we kunnen lezen dat jij hebt wat nodig is om er samen een geweldig 2019 van te maken!  Stuur je sollicitatie naar info@fairpromotion.com  ter attentie van Ingrid Schat, of reageer via Stageplaza .  Stagevergoeding in overleg naar je opleiding en aantal schooljaren. Zie hier de pdf van deze stageplaats

stageplaats bij FairPromotion